Select your Top Menu from wp menus

Chelsea nu îl va mai avea pe Rafael Benitez antrenor sezonul viitor. Spaniolul renunţă din cauza relaţiei proaste cu fanii

Tehnicianul spaniol Rafael Benitez a anunţat, miercuri, că va pleca la finalul sezonului de la echipa Chelsea Londra, adversara Stelei în optimile de finală ale Ligii Europa, din cauza relaţiei proaste cu fanii grupării engleze.
„Eu sunt managerul şi eu sunt cel care decide. La sfârşitul sezonului voi pleca de la Chelsea. Am fost adus doar ca interimar, iar fanii îşi pierd timpul cu mine. Am câştigat toate trofeele posibile pentru un antrenor de club. Fanii ar trebui să facă ceea ce trebuie să facă, să sprijine echipa. Ei cântă şi afişează bannere împotriva mea, iar asta nu ajută echipa”, a spus Benitez.

Antrenorul spaniol, care l-a înlocuit în noiembrie 2012 pe italianul Roberto Di Matteo, nu a fost bine primit de suporterii echipei Chelsea.

Chelsea Londra s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Angliei, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Middlesbrough, din liga a doua, în optimile competiţiei. În sferturile de finală ale Cupei Angliei, Chelsea Londra va întâlni, la 10 martie, în deplasare, formaţia Manchester United.

Steaua Bucureşti întâlneşte la 7 martie, pe teren propriu, şi la 14 martie, în deplasare, echipa engleză Chelsea Londra, în optimile de finală ale Ligii Europa.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/chelsea-nu-il-va-mai-avea-pe-rafael-benitez-antrenor-sezonul-viitor-spaniolul-renunta-din-cauza-relatiei-proaste-cu-fanii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19