Select your Top Menu from wp menus

CFM va fi reorganizată prin separarea în trei întreprinderi

Guvernul a aprobat concepția pentru restructurarea sectorului feroviar și a ÎS „Calea Ferată din Moldova”, pentru anii 20182021, document care prevede inițierea reorganizării întreprinderii prin separare în trei societăți pe acțiuni independente pentru infrastructură, călători și mărfuri, transmite IPN.

Împărțirea activităților CFM în trei sectoare, care vor exercita activitatea pe piața transporturilor în mod autonom, va permite separarea strictă a sarcinilor, garantarea independenței societăților și orientarea acestora spre competitivitate în afaceri, se spune în nota informativă a proiectului.

Printre obiectivele anunțate se numără crearea Agenției Feroviare, a Autorității de Investigare a Accidentelor, precum și deschiderea pieței feroviare din Republica Moldova pentru actori privați și atragerea noilor operatori feroviari.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cfm-va-fi-reorganizata-prin-separarea-in-trei-intreprinderi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19