Select your Top Menu from wp menus

Cezar Preda: Ponta este un om politic mort în Europa şi în agonie în România

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda, deputat de Buzău, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că anul acesta cariera politică a premierului Victor Ponta se va sfârşi, el fiind „un om politic mort în Europa şi în agonie în România”, precum era Adrian Năstase în 2004.
Cezar Preda a lansat, duminică, într-o conferinţă de presă, un dur atac la adresa premierului Victor Ponta, despre care a spus că „are în sânge minciuna şi înşelătoria, nu are Dumnezeu şi înşeală cu mare uşurinţă”.

Preda s-a referit la precizările lui Victor Ponta privind prezenţa sa întâmplătoare la Bruxelles, dar şi la CV-ul premierului.

„Minciunile pe care le îndrugă Ponta denotă un caracter bolnav, are minciuna în sânge, dar şi înşelătoria. N-are Dumnezeu, minte şi înşeală cu mare uşurinţă. Toată viaţa i-a fost o minciună şi o înşelătorie, îşi falsifică CV-ul, copiază, fură intelectual ca să ajungă doctor, bagă cuţitul în spatele oricui, cum a făcut şi cu Mircea Geoană, pentru a-şi atinge scopul”, a declarat Cezar Preda.

Liderul democrat-liberal este de părere că anul acesta cariera lui Victor Ponta se va sfârşi.

„Nu va ajunge departe. Această carieră a acestui om crescut strâmb se va sfârşi în acest an, aşa e drept pentru români. Aşa cum din 2004 Adrian Năstase era mort ca politician în Europa şi viu în România, aşa e acum Ponta ca lider politic mort în Europa şi în agonie în Europa. Sfârşitul acestor guvernanţi este aproape:, a spus Cezar Preda.

Parlamentarul buzoian a adăugat că premierul Victor Ponta trebuie să-şi dea demisia din fruntea Guvernului pentru că „furtul, copiatul, nu pot trece neobservate în lumea civilizată”.
sursa:Mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cezar-preda-ponta-este-un-om-politic-mort-in-europa-si-in-agonie-in-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19