Select your Top Menu from wp menus

Cetățeanul de onoare al Orheiului – Shor, afirmă că a primit cetățenia Rusiei


Ilan Shor, care a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare într-un dosar legat de furtul miliardului, ar fi primit cetățenia Federației Ruse. Fostul primar de Orhei a făcut afirmația că deține cetățenia Rusiei într-un interviu cu un blogger rus.
Anterior într-un interviu cu jurnalistul rus Alexandr Venedictov, Shor spunea că încă nu are cetățenia Rusiei, dar se gândește să o obțină.
Ilan Shor, mai deține cetățenia Republicii Moldova, dar și a statului Israel, unde a fugit în 2019, după plecarea de la putere a lui Vladimir Plahotniuc.
Recent mai multe media transmiteau că Shor s-a mutat în Rusia.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cetateanul-de-onoare-al-orheiului-shor-afirma-ca-a-primit-cetatenia-rusiei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19