Select your Top Menu from wp menus

CESP a decis că procesul de învățământ în raionul Orhei va fi reluat în regim normal

Comisia Extraordinară de Sănătate Publică din raionul Orhei a deciz azi ca procesul de învățământ în instituțiile din raion să fie reluat de mâine în regim normal. Potrivit hotărârii aprobate azi, 15 martie procesul educațional în instituțiile de învățământ primar și secundar, precum și extrașcolar din raionul Orhei va fi reluat, începând cu 16 martie 2021, respectând strict normele de sănătate publică privind prevenirea și răspândirea COVID-19.

Pe de altă parte în Hotărâre se menționează că situația epidemiologică se agravează rapid, pe parcursul ultimelor două săptămâni în raion fiind înregistrate 377 cazuri de infectare cu noul coronavirus față de 319 cazuri din perioada precedentă. De COVID-19 au fost infectați și 9 copii.

Până în prezent din cauza noului coronavirus în raion au decedat 47 de persoane, indicele fatalității fiind de 3,8% față 2,1% pe republică.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cesp-a-decis-ca-procesul-de-invatamant-in-raionul-orhei-va-fi-reluat-in-regim-normal/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19