Select your Top Menu from wp menus

Cerinţă de pedepsire aspră in cazul competiţiilor automobilistice neautorizate

Poliţia Rutieră propune sancţionarea persoanelor care organizează sau participă la competiţii neautorizate de vehicule

 Schimbările propuse la Codul Contravențional vizează introducerea noilor sancțiuni cu privire la persoanele ce organizează și/sau participă la competiții de vehicule.

 Astfel, conducătorii auto ce vor participa la competițiile neautorizate de vehicule vor risca o amendă de la 300 la 400 lei cu aplicarea a 3 puncte penalizare. În caz că, participanții curselor vor genera situații de accident, aceștia vor fi nevoiți să achite o amendă de la 1500 la 2000 lei cu aplicarea a 5 puncte de penalizare sau cu privarea de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la 6 luni la 1 an.
Nici persoanele ce vor organiza astfel de competiții nu vor rămâne nepedepsite. Acestea vor fi  sancționate cu o amendă de la 2000 la 3000 lei, fie cu arest contravenţional pe un termen de 15 zile, în ambele cazuri cu privarea dreptului de a conduce vehicule pe un termen de 1 an.
Modificările propuse se afla inca in examinae la  Ministerul Afacerilor Interne, după care  urmează a fi expediate Guvernului spre aprobare.

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cerinta-de-pedepsire-aspra-in-cazul-competitiilor-automobilistice-neautorizate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19