Select your Top Menu from wp menus

Cererile de eliberare a buletinelor de identitate de model vechi, pe final. Cele de model nou, invers

Cererile pentru eliberarea buletinelor de identitate de model vechi in termen de 30 de zile nu vor mai putea fi depuse dupa data de 11 februarie curent. In schimb, din 11 februarie vor fi receptionate  cereri pentru primirea in termen de 30 de zile a buletinelor de model nou.

Potrivit sefei Sectiei evidenta si documentare a populatiei Orhei , Ala Ştirbate, acelasi lucru se va intampla si cu cererile pentru perfectarea buletinelor in decurs de 15 sau 5 zile calendaristice. In primul caz, data este 21 februarie, iar in cel de-al doilea – 4 martie.  Toate acestea, a mentionat Ştirbate, ca urmare a unei Hotarari de Guvern, conform careia in curand vor fi  puse in aplicare acte de identitate de model nou.

Amintim ca la sfarsitul lunii decembrie trecut, Guvernul a decis ca începând cu 7 martie 2013 sa fie eliberate buletine de identitate de tip nou. Noul buletin va fi de formatul unui card bancar   si va contine toate informațiile personale nemijlocit in act. Fisa de insotire  urmand sa fie utilizata doar la alegeri.

Totodată, actele de model vechi vor  rămâne valabile până la data expirarii  acestora.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cererile-de-eliberare-a-buletinelor-de-identitate-de-model-vechi-pe-final-cele-de-model-nou-invers/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19