Select your Top Menu from wp menus

Cererea lui Valeriu Munteanu priivind scoaterea lui Ilan Șor din cursa electorală, respinsă de Judecătoria Orhei

Candidatul Blocul ACUM, Valeriu Munteanu a declarat astăzi că va merge la Curtea de Apel, după ce Judecătoria Orhei i-a respins cererea privind constatarea incălcărilor admise de către candidatul Partidului Șor, ILan Șor, cu scoaterea ulterioară a acestuia din cursa electorală. Munteanu a invocat în cererea către instanță că Ilan Șor ar cheltui milioane de lei zilnic pentru a cumpăra votul alegătorilor, referindu-se și la concertele cu interpretul rus Stas Mihailov, bani pe care nu i-a raportat, scrie TV8.

Potrivit sursei, in timp ce aștepta decizia Judecătoriei Orhei, candidatul blocului ACUM a surprins, în timpul unui live pe Facebook, câțiva oameni care ieșeau cu pungi din clădirea Primăriei orașului, aflată chiar lângă sediul instanței.

Din spusele lui Munteanu, Șor ar cheltui zilnic milioane de lei pentru cadouri electorale pe care le împarte alegătorilor. Reprezentantul Blocului ACUM a vorbit și despre concertele susținute de Stas Mihailov, alături de partidul Șor, cu puțin timp până la startul campaniei electorale. Deși acestea ar fi costat mult, cheltuielile nu se regăsesc în rapoartele financiare ale formațiunii politice, mai spune concurentul electoral.

Anterior, Ilan Șor a declarat că nu partidul său a organizat concertele: „Noi nu am fost organizatori, am fost parteneri”, a spus acesta.

Iar despre cadourile pe care le primesc alegătorii, reprezentanții partidului Șor le-au arătat în cadrul unei conferințe de presă, menționând că sunt, de fapt, niște ceasuri de perete care costă sub o sută de lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cererea-lui-valeriu-munteanu-priivind-scoaterea-lui-ilan-sor-din-cursa-electorala-respinsa-de-judecatoria-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19