Select your Top Menu from wp menus

Cercetătorii au decis: rosul unghiilor și scobitul în nas au efecte miraculoase asupra sănătății

Oamenii de știință pretind că scobitul în nas, rosul unghiilor sau pocnitul oaselor de la mâini, toate considerate a fi dovezi de proastă creștere, ne întăresc imunitatea mai bine decât un complex de vitamine.
Sună îngrozitor, dar Scott Napper, profesor de biochimie la Universitatea din Saskatchewan, Canada, crede că mucusul din nas conține o doză inofensivă de germeni, care ne-ar putea întări imunitatea. Teoria lui confirmă o ipoteză lansată anterior, conform căreia o igienă riguroasă duce la alergii și boli autoimune.

Nici rosul unghiilor cu dinții n-ar fi atât de rău pe cât ne-au avertizat părinții și bunicii, spune doctorul Hilary Longhurst, imunolog la London NHS Trust. „Dacă mâinile noastre nu sunt cu adevărat murdare, microbii de sub unghii nu fac decât să ne ajute să ne adaptăm mai bine mediului înconjurător și să ne îmbălnăvim mai greu”.

Continuarea pe turdetur.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cercetatorii-au-decis-rosul-unghiilor-si-scobitul-in-nas-au-efecte-miraculoase-asupra-sanatatii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19