Select your Top Menu from wp menus

Centrul Perinatal din Orhei a primit un electrocardiograf prin intermediul Mitropoliei Moldovei

Centrul Perinatal din Orhei a primit un electrocardiograf prin intermediul Mitropoliei Moldovei.  Potrivit unui comunicat al instituţiei,  aparatul medical a fost adus în dar de grecul Ioanis Fotiadis. Acesta s-a aflat la Orhei cu prilejul slujbei arhierești de la biserica “Înălțarea Domnului” din oraş.
Electrocardiograful va face ca diagnosticarea femeilor însărcinate internate în centru să se desfasoare  mai rapid şi exact.
Aparatul de model CardiMax FX-7102 este un produs japonez. Potrivit site-urilor de specialitate costul unui asemenea model este de peste 2 mii de dolari.

sursa: Radio Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/centrul-perinatal-din-orhei-a-primit-un-electrocardiograf-prin-intemediul-mitropoliei-moldovei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19