Select your Top Menu from wp menus

Centrul Naţional Anticorupţie a reţinut un poliţist din Drochia

Un ofiţer de investigaţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie nr.2 din Pelenia, Drochia a fost reţinut în flagrant delict de către Centrul Naţional Anticorupţie fiind bănuit de corupere pasivă.

Iniţial, omul legii ar fi extorcat şi primit 500 lei, iar ulterior ar mai fi pretins încă 600 euro, pentru a nu înregistra în privinţa feciorului denunţătorului un material privind furtul de bunuri dintr-o locuinţă.

Astfel, în rezultatul măsurilor operative de investigaţie, reţinerea a avut loc după primirea banilor extorcaţi, în faţa Sectorului de Poliţie din localiate.

Suspectul a fost recunoscut în calitate de bănuit şi este actualmente reţinut pentru 72 ore.

Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 10 ani cu amendă în mărime de la 1000 la 3000 unităţi convenţionale şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/centrul-national-anticoruptie-a-retinut-un-politist-din-drochia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19