Select your Top Menu from wp menus

Centrele de BAC vor fi supravegheate de camere video

Centrele de BAC vor fi supravegheate de camere video. Despre aceasta anunţă Ministerul Educaţiei. Potrivit unui comunicat al instituţiei examenele de bacalaureat vor fi susţinute în 100 de centre care vor fi monitorizate de 1200 de camere video. Candidații vor semna și în sesiunea de BAC 2013 o declarație pe propria răspundere prin care vor confirma că nu vor folosi în timpul examenului materiale interzise cum ar fi: tabele, manuale, dicţionare, ceruză, notiţe, calculatoare de buzunar, telefoane mobile, staţii de emisie-recepţie a informaţiei.
Ministerul Educației accentuează încă o dată că examenele sînt gratuite și orice acumulări de bani în timpul desfășurării acestora vor fi interpretate ca și acte de corupție.
Ministerul îndeamnă elevii, părinții, instituțiile mass-media să informeze despre astfel de cazuri la adresa electronică [email protected] sau la linia fierbinte 022 23 46 09.
Comunicatul mai anunţă că în sesiunea 2013, vor susține examene de bacalaureat 28.497 de candidați în 100 de centre (30 de centre în municipiul Chișinău și 70 în țară).


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/centrele-de-bac-vor-fi-supravegheate-de-camere-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19