Select your Top Menu from wp menus

Centre de Informare ale Uniunii Europene au fost deschise la Râşcani şi Orhei

Uniunea Europeană a deschis în Republica Moldova două noi centre de informare. Unul în cadrul Bibliotecii Publice Orăşeneşti din Râşcani şi altul în cadrul Bibliotecii Publice Raionale „A. Donici” din Orhei.

În cadrul noilor centre doritorii vor avea acces la informații şi literatură de specialitate despre istoria UE și drepturile omului, la benzi desenate, materiale didactice pentru copii, reviste de specialitate, tratate internaţionale, hărţi etc.

„Este un eveniment important pentru locuitorii ambelor localități. UE va fi şi mai aproape de localnici. Cu ajutorul platformei digitale la care vor avea acces, respectiv vor avea posibilitatea să valorifice din plin resursele oferite de Centrele de Informare ale UE, ce constituie o diversitate de informații din domenii”, a menționat Urszula Pałłasz, şeful Secţiei Politice, Presă şi Informare în cadrul Delegației UE la Chişinău, la ceremonia dedicată lansării paralele a Centrelor de Informare ale UE.
În prezent în Republica Moldova activează 20 de centre de informare ale Uniunii Europene, în majoritatea centrelor raionale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/centre-de-informare-ale-uniunii-europene-au-fost-deschise-la-rascani-si-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19