Select your Top Menu from wp menus

Cele mai sexy vedete cu barbă FOTO

 

Actorul australian Hugh Jackman s-a situat pe primul loc în topul celor mai sexy vedete care poartă barbă, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în Marea Britanie.

 

Hugh Jackman

Hugh Jackman

Actorul în vârstă de 44 de ani, nominalizat la Oscar 2013 pentru rolul său din musicalul „Les Miserables”, este secondat în acest top de actorul Bradley Cooper, şi el nominalizat la premiile acordate de Academia de film americană, pentru interpretarea din comedia „Silver Linings Playbook”.

Fotbalistul David Beckham s-a situat pe locul al treilea, topul 5 fiind completat de vedetele hollywoodiene George Clooney, respectiv Ben Affleck.

Topul a fost realizat pe baza unui sondaj la care au participat 1.000 de persoane, comandat de centrul de transplant de păr Crown Clinic din Manchester, lider în domeniu în Marea Britanie.

Topul 10 al celor mai sexy vedete care poartă barbă este completat de Johnnny Depp, pe locul al şaselea, Bradley Wiggins (7), Robert Pattinson (8), Russell Brand (9) şi Colin Farrell (10).

Într-un top al vedetelor cu cel mai neatrăgător păr facial, Brad Pitt ocupă primul loc, fiind urmat, în ordine, de Joaquin Phonenix, Simon Le Bon, Jim Carrey şi Jonathan Ross.

Citeste mai mult pe RTV.NET: www.rtv.net