Select your Top Menu from wp menus

Cele mai mari SECRETE ale omenirii, ascunse in VATICAN

Cele mai multe dintre teoriile conspiratiei au la baza arhivele Vaticanului. De-a lungul timpului, s-au nascut numeroase controverse cu privire la aceste documente, care sunt atat de bine pastrate incat se spune ca ascund cele mai mari secrete ale omenirii.

De nenumarate ori ziaristii au incercat sa patrunda in arhivele pe care Vaticanul le ascunde in imensa biblioteca, dar niciodata nu le-a fost ingaduit accesul, scrie efemeride.ro. Atunci cand au intrebat motivul pentru care aceste documente sunt atat de bine pastrate, reprezentantii Vaticanului au replicat ca este vorba despre chitante, corespondenta regala, cat si alte numeroase administrative de care nu poate fi nimeni din exterior interesat.

Lucrurile nu sunt chiar atat de simple precum le fac reprezentantii Vaticanului, pentru ca atunci cand vine vorba despre aceste arhive, ne referim la aproximativ 53 de mii de carti ale caror coperti ascund diverse secrete sau fapte inexplicabile. Daca aceasta ipoteza nu este reala, atunci nu se poate explica motivul pentru care Biserica simte nevoia de a proteja aceste arhive cu orice pret.

Conform speculatiilor, Vaticanul ar ascunde in arhivele sale informatii extrem de pretioase cu privire la numeroase subiecte controversate ale omenirii.

Adevarul despre Iisus

Conform documentelor din interiorul Vaticanului, Iisus nu ar fi fost cel pe care il credem noi in ziua de astazi. Exista numeroase scrisori intre Sfantul Paul si imparatul Nero, care detaliaza viata si personalitatea lui Iisus. Se spune ca Iisus ar fi fost trimisul extraterestrilor pe Terra si ar fi luat forma fizica umanoida doar pentru a parea un om ca toti ceilalti. De asemenea, in interiorul Arhivelor exista numeroase portrete ale acestuia si ciudat este faptul ca niciunul nu seamana cu cel pe care Biserica il prezinta in icoanele sale.

Mai mult de atat, se vehiculeaza ideea conform careia Iisus ar fi fost insurat si ar fi avut mostenitori. Nu se poate preciza cu exactitate cati copii a avut, dar este cert faptul ca Maria Magdalena a fost sotia sa.

Alte secrete bine pastrate

Este vorba despre mari adevaruri, care daca ar fi facute publice ar schimba radical ideea despre viata. Surse neoficiale sustin ca documentele din arhivele Vaticanului descriu cu lux de amanunte locul unde au fost ascunse artefacte precum Sfantul Graal, Chivotul Legii, sau descriu numeroase evenimente din istorie, dar si implicarea extraterestrilor in evolutia umana.

Alte ciudatenii

Arhivele Vaticanului a devenit un loc sacru si extrem de bine pazit. Doar patru oameni au acces la aceste documente, Cardinalul Raffaele Farina (bibliotecar), Jorge Maria Mejia si Luigi Poggi (arhivisti emeriti) si Sergio Pagano (seful arhivelor secrete). Toti ceilalti, inclusiv reprezentanti ai Vaticanului, care doresc sa citeasca un document din arhivele secrete trebuie mai intai sa-l solicite ca si cum ar trebui sa-i cunoasca existenta din inainte.

Aceasta cerinta bizara tine cat mai departe ochii curiosi si astfel secretele sunt pazite cu sfintenie. Un caz ciudat s-a petrecut in 2006, cand Papa Benedict al XVI-lea a pus la dispozitia publicului larg documente din arhiva secreta referitoare la domnia lui Papa Pius XI. Aceasta masura a fost luata pentru a combate cartea lui Dan Brown, Demoni si Ingeri, care prezinta numeroase secrete din arhivele Vaticanului.
sursa: bzi.ro