Select your Top Menu from wp menus

Cele mai lungi sfârcuri pe care le-ai văzut vreodata!

Are sâni destul de generoşi, dar sfârcurile întrec orice aşteptare. Şi asta într-o imagine destul de ciudată, pentru că pe pipet apare şi un tatuaj. 

Nu, nu este o femeie, ci un bărbat, care a uimit internetul cu dotările sale. Se vede că undeva, în trecut, a fost epilat pe piept şi şi-a făcut şi un mare tatuaj, iar acum şochează o lume întreagă cu look-ul său ieşit din comun, scrie libertatea.ro.

Cu un tricou rupt, păr lung şi barbă, bărbatul s-a mândrit să se fotografieze alături de un amic şi să posteze fotografia pe internet. Comentariile, desigur, au curs râuri la această imagine grotescă, printre care: „Îmi este silă” sau „Mă întreb dacă aş fi văzut aceste sfârcuri la o femeie, oare le-aş fi considerat sexy?”


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cele-mai-lungi-sfarcuri-pe-care-le-ai-vazut-vreodata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19