Select your Top Menu from wp menus

Cele mai ciudate mancăruri din lume

Cu totii am incercat mancarea chinezeasca, thailandeza, arabeasca sau multe alte preparate specifice anumitor zone pe care le-am vizitat.

Dar multi dintre noi, probabil, nu stiu de existenta unor preparate care la prima vedere ar starni mai degraba greata, decat pofta. „Huffington Post” a facut o lista cu cele mai ciudate mancaruri din intreaga lume.

Tu ai avea curaj sa incerci asa ceva?

Escamoles (Mexic) 

Escamoles sunt larve de furnici din specia Liometopum si sunt considerate o adevarata delicatesa, ele se prajesc si se consuma sub forma de taco (mancare traditionala mexicana). Acest preparat are un gust asemanator untului si consistenta unei branze telemea.

Despre alte   mancăruri ciudate citeste pe TurdeTur


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cele-mai-ciudate-mancaruri-din-lume/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19