Select your Top Menu from wp menus

Cele mai amuzante RĂSPUNSURI de la interviurile de angajare

Cu toate că departamentul de Resurse Umane nu pare un loc amuzant unde să lucrezi, cele mai comice greşeli făcute de oamenii care vor să se angajeze arată contrariul.

Potrivit site-ului Career Builder, citat de rtv.netacestea sunt cele mai amuzante gafe ale anului trecut, alese după votul a peste 3000 de manageri din departamentele de Resurse Umane din America.

Unul dintre candidaţi a răspuns la telefon în timpul interviului şi l-a rugat pe cel care îl intervieva să părăsească biroul, pentru că era o conversaţie privată.

Un alt caz este cel al tânărului care a declarat că el nu va putea să rămână angajat pentru un timp foarte lung deoarece va primi o moştenire de la unchiul lui când acesta va muri. El a adăugat că unchiul său nu se simte foarte bine.

În acelaşi top mai întră şi cei care se miroseau la subraţ sau cei care şi-au rugat intervievatorul să îi ducă acasă la sfârşitul interviului.

O candidată ce dorea postul de scriitor a declarat că nu poate oferi o mostră a muncii ei, deoarece ea a lucrat înainte pentru CIA şi toată informaţia era clasificată.

Poate una dintre cele mai mari gafe este cea a bărbatului care a spus că şi-a pierdut ultimul loc de muncă după ce şi-a bătut şeful.

Unuia dintre aplicanţi i s-a oferit mâncare înainte de interviu, însă acesta a refuzat deoarece nu voia să îşi umple stomacul cu grăsimi înainte să iasă în oraş să se îmbete.

Până şi interviurile telefonice au gafele lor, după ce un angajat al departamentului de resurse umane a auzit un bărbat cum trăgea apa de la toaletă în timpul ce vorbea cu acesta.

Ultimul din această serie amuzantă este femeia care a început să îşi pieptăne părul chiar în mijlocul sesiunii de întrebări.

Cu toate că acestea sunt gafe extreme, şi sunt destul de rare, angajatorii spun că ele există. Toţi cei care au reuşit să îi amuze pe intervievatori nu au fost angajaţi. Ei recomandă ca cei care îşi caută un loc de muncă să fie în primul rând atenţi cum se îmbracă şi cum vorbesc, acestea fiind primele lucruri la care este atent un expert în Resurse Umane.

sursa: rtv.net


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cele-mai-amuzante-raspunsuri-de-la-interviurile-de-angajare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19