Select your Top Menu from wp menus

Cele doua semafoare din orasul Orhei, in centrul atentiei speciale

Pentru 7 zile, cele doua  semafoare din  orasul Orhei se vor transforma in  obiecte de atentie sporita. Aceasta,  in cadrul operatiunii omonime ‘ Semafor’, care a fost anuntata de catrte Directia Politie Rutiere din cadrul MAI.

Operatiunea este desfasurata  in scopul prevenirii accidentelor rutiere si vizeaza in primul rand municipiile Chişinău si Bălţi, dar si alte 4 orase, inclusiv Orheiul. Potrivit DRP, in perioada 27 februarie – 4 martie,  inspectorii rutieri  trebuie sa examineze starea tehnică a obiectelor semaforice, depistandu-le pe cele defecte,  şi sa  intensifice controlul asupra traficului rutier la intersecţiile dirijate de semafor.

In orasul  Orhei, arealul actiunilor respective  este limitat  de cele doar 2 semafoare existente.  Unul din acestea e cu vechime si se afla in centru, langa liceul  „Alecu Russo” , iar  cel de-al doilea a aparut in anul  trecut, langa gimnaziul din cartierul Slobozia Doamnei.

La inceputul lunii curente, primaria Orhei, si-a anuntat intentia de a mai instala  un semafor in centrul orasului,  la intersectia strazilor Miron Costin si Vasile Lupu.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cele-doua-semafoare-din-orasul-orhei-in-centrul-atentiei-specializate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19