Select your Top Menu from wp menus

Cel puţin un mort şi patru răniţi într-un atac cu toporul comis la Milano de un imigrant african

Un imigrant african a atacat mai multe persoane cu un topor, sâmbătă seara, în oraşul italian Milano, incidentul soldându-se cu cel puţin un mort şi patru răniţi.

Incidentul a avut loc în cartierul Niguarda, situat la periferia oraşului Milano. Un imigrant african aflat ilegal în Italia a atacat mai mulţi trecători cu o toporişcă, omorând o persoană şi rănind alte patru. Doi dintre răniţi sunt în stare gravă, relatează ziarul La Repubblica.

Autorul atacului a fost arestat, fiind identificat drept Mada Kabobo, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Ghana. Nu se ştie de ce a recurs la acest gest.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost ucis în atac, iar alte două persoane sunt în stare gravă.

Incidentul – produs în regiunea Lombardia, un fief electoral al formaţiunii xenofobe Liga Nordului – va relansa dezbaterile privind prezenţa imigranţilor în Italia.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cel-putin-un-mort-si-patru-raniti-intr-un-atac-cu-toporul-comis-la-milano-de-un-imigrant-african/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19