Select your Top Menu from wp menus

Cel mai uimitor loc de pe Terra, pe care 200 de oameni îl numesc „casă”. Oraşul din mijlocul vulcanului

Este unul din cele mai ciudate locuri pe care oamenii îl numesc ‘casă’. Situat la 358 de kilometri de Tokyo, Aogashima este o mică insulă formată chiar în interiorul unui vulcan.

Ultima erupţie a vulcanului a avut loc în 1785 şi atunci a ucis 140 de persoane. Deşi cei 205 locuitori ai vulcanului nu sunt feriţi de o nouă erupţie, ei nu se gândesc să părăsească oraşul, potrivit Antena3.

Insula din vulcanică nu este deloc izolată de restul lumii: are drumuri asfaltate, o şcoală, un cabinet medical, un oficiu poştal, este conectată la internet.

În centrul oraşului se găseşte un magazin şi heliportul.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cel-mai-uimitor-loc-de-pe-terra-pe-care-200-de-oameni-il-numesc-casa-orasul-din-mijlocul-vulcanului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19