Select your Top Menu from wp menus

Cel mai spectaculos bordel din lume va costa 15 milioane de euro și va fi inaugurat la Viena, în 2014

Doi oameni de afaceri au proiectat cel mai mare bordel din lume, pe care vor să-l inaugureze chiar la începutul lui 2014.

Pentru această uriașă casă a prostituatelor, cei doi vor să investească peste 15 milioane de euro, notează Daily Mail, citata de b1.ro

Bordelul va purta numele de „Fun Motel” și va fi construit la periferia Vienei. Cei doi afaceriști spun că locul va fi frecventat de peste 1.000 de clienți pe zi care vor avea la dispoziție între 80 și 120 de fete, 24 de ore din 24.

În construcția motelului plăcerilor intră și o parcare pentru 350 de mașini, pentru fiecare loc în parte fiind respectată o anumită suprafață care să asigure intimitate.

Ideea proiectului îi aparţine lui Werner Schmuck, deja creator al centrului „Goldentime Saunaclub”, un loc care pare a fi un amestec între un centru fitness şi o casă de toleranţă.
Proiectul a atras multe critici în Austria, pe motiv că această construcție va muta prostituția de pe stradă într-o structură mai amplă, care nu reprezintă o soluție.

sursa:  b1.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cel-mai-spectaculos-bordel-din-lume-va-costa-15-milioane-de-euro-si-va-fi-inaugurat-la-viena-in-2014/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19