Select your Top Menu from wp menus

Cel mai mic penis, recompensat cu un iPhone, în Danemarca

Un site erotic din Danemarca oferă drept recompensă un iPhone într-un concurs bizar, „al celor mai mici penisuri”.

Site-ul erotic singlesex.dk, proprietatea lui Morten Fabricius, în vârstă de 45 de ani, a găzduit recent un alt concurs de gen, de desemnare a „celui mai frumos penis”.

„Este o competiţie bizară, amuzantă şi aproape excesivă”, a declarat Fabricius. Ea atinge „inima virilităţii, cel mai important lucru pentru un bărbat. Există atât de mulţi nefericiţi care cred că trebuie să aibă un penis uriaş, dar nu este normal să ai unul enorm”, mai spune acesta.

Regulile concursului, care se va desfăşura până pe 31 ianuarie 2013, sunt simple: bărbaţii trebuie să trimită poze cu organul lor sexual în erecţie, fotografiat lângă o panglică cu o lungime de un metru.

Fabricius spune că vor exista doi câştigători, cel cu cel mai mic penis fotografiat lângă panglica de evaluare şi cel care, după părerea membrelor site-ului, pare că are cel mai mic penis. Cei doi vor primi câte un iPhone.

Locurile al treilea şi al patrulea vor fi recompensate cu o tabletă iPad 3.

Potrivit sexologului danez Vivi Hollaender, mulţi bărbaţi îşi pun întrebări privind mărimea organului lor sexual. „Este înspăimântător numărul de bărbaţi care îşi fac griji din această cauză (…) Acest lucru poate afecta calitatea vieţii lor”, a mai spus Vivi Hollaender, care a explicat că cel mai mic penis în erecţie ar avea 1,5 centimetri, potrivit cunoştinţelor sale. Ea a adăugat că, din câte ştie, posesorul lui spune că are o viaţă satisfăcătoare.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cel-mai-mic-penis-recompensat-cu-un-iphone-in-danemarca/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19