Select your Top Menu from wp menus

Cel mai mare bordel din Europa se va deschide în Austria

Austria este pe cale să inaugureze o atracţie, mai mult sau mai puţin turistică, cum nu mai există în nici o altă ţară europeană.
Un antreprenor vienez va investi peste 19 milioane de dolari în ceea ce va deveni cel mai mare bordel de pe continent.
Locaţia exactă a mega-bordelului este ţinută încă sub secret. FunMotel, aşa cum se va numi aşezământul, va fi capabil să găzduiască 1000 de clienţi zilnic, cu un număr de 150 de angajate, care să ofere servicii specifice.
Deschiderea bordelului este programată să aibă loc în 2014.
Pe lângă serviciile sexuale oferite, cum ar fi petrecerile de swingeri, sexul în grup sau „condimentarea” cu prezenţa unor staruri porno consacrate în branşă, FunMotel va pune la dispoziţie vizitatorilor şi servicii hoteliere clasice.
Aici vor exista restaurante de lux, săli de sport şi centre de înfrumuseţare.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cel-mai-mare-bordel-din-europa-se-va-deschide-in-austria/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19