Select your Top Menu from wp menus

Cel mai bun spion al Rusiei: Fosta amantă a unui parlamentar britanic

Fosta amanta a unui parlamentar britanic este cel mai de succes spion rus din ultimii 30 de ani, potrivit fostului agent KGB, Oleg Gordievsky. Katia Zatuliveter, in varsta de 26 de ani, s-a  folosit de relatia de patru ani cu parlamentarul Mike Hancock pentru a transmite Kremlinului secrete militare britanice, sustine fostul agent KGB, citat de Daily Express.

Oleg Gordievsky, in varsta de 73 ani, care a fugit in Marea Britanie in 1985 cu ajutorul serviciilor britanice de informatii externe, a declarat ca Zatuliveter a provocat pagube enorme Marii Britanii si ar fi privita ca o eroina de Rusia.

„Timp de patru ani ea a copiat documente militare si le-a dus la ambasada. Practic, ea a dezarmat Marea Britanie in fata Rusiei”, a declarat Gordievski.

„Este o infractiune mare, care este imposibil de dovedit legal. Cred ca va fi expulzata din Marea Britanie”, a adaugat el.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cel-mai-bun-spion-al-rusiei-fosta-amanta-a-unui-parlamentar-britanic/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19