Select your Top Menu from wp menus

Cel care a inventat Google prezice disparitia inventatorilor

Unul dintre inventatorii de top din Marea Britanie, Trevor Baylis, preconizează că membrii „Generaţiei Google”, tinerii care se bazează pe internet pentru orice, îşi pierd din creativitate şi îndemânare.

In vârstă de 75 de ani, el crede că generaţia următoare de inventatori nu va exista pentru că tinerii nu mai pot face nimic doar cu mâinile lor.

„Copiii trebuie învăţaţi să facă lucruri cu mâna lor, şi nu să fie dependenţi de telefonul mobil sau de computer. Ar trebui să utilizeze computerele, dar sunt prea mulţi oameni care îşi petrec toată ziua în faţa laptop-urilor. Sunt dependenţi de căutările pe Google. Mulţi copii vor avea „creierul mort” dacă vor deveni atât de dependenţi de internet pentru că nu vor putea să facă lucruri în modul tradiţional”, a spus el.

Baylis, decorat cu Ordinul Imperiului Britanic în 1997,  menţionează că a început să inventeze încă de la şase ani. El consideră că în şcoli ar trebui să fie obligatorii proiecte de îndemânare.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cel-care-a-inventat-google-prezice-disparitia-generatiei-viitoare-de-inventatori/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19