Select your Top Menu from wp menus

Cel care a aruncat cu piatra în jurnalist va ramane nepedepsit?

Hotnews.md a difuzat imagini video care il arata pe barbatul care a ranit-o pe reporterul unui  post de televiziune din capital. Sursa citata, scrie:

În imaginile de mai jos vedeți provocatorul, care a aruncat cu pietre în polițiști și jurnaliști. Una dintre pietrele aruncate de acest tip a lovit-o pe Victoria Ocară, reporter Jurnal TV. Martorii oculari spun că tipul făcea parte din grupul condus de PSDM-istul Victor Șelin.

Incredibil, dar din imaginile de mai jos, surprinse de reporterul HotNews.md, se vede clar că tipul (în maiou albastru) N-A FOST ARESTAT, așa cum anunțaseră anterior sursele polițienești.

sursa: hotnews.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cel-care-a-aruncat-cu-piatra-in-jurnalist-va-ramane-nepedepsit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19