Select your Top Menu from wp menus

Cei doi polițiști prinși cu droguri sunt dintr-o grupare criminală

 Cei doi polițiști care au fost reținuți ieri, în timp ce încercau să vândă droguri, fac parte dintr-o grupare criminală, specializată în traficul de droguri. Potrivit procurorilor, în acest caz mai sunt suspectate încă 3 persoane. 

Procurorul Ruslan Toma a declarat că cei doi sunt inspectori ai Poliției Criminale și activează în organele poliției timp de 8 și , respectiv, 1 an și câteva luni de zile.

„Au fost efectuate două achiziții de control. Una de 3 grame și a doua de 4 grame de heroină. În cadrul perchezițiilor la domiciliu, la unul dintre polițiști a fost depistat un pachet cu droguri. Substanțele narcotice proveneau din mai multe țări, inclusiv din Portugalia și Turcia”, a declarat Toma, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit omului legii, gruparea activează de mai mult timp și a fost documentată timp îndelungat.

Amintim că ieri, în sectorul Ciocana al capitalei, doi polițiști au fost reținuți de ofițerii „Fulger” în timp ce vindeau droguri. La vederea ofițerilor, cei doi au încercat să fugă.

sursa: jurnal.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cei-doi-politisti-prinsi-cu-droguri-sunt-dintr-o-grupare-criminala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19