Select your Top Menu from wp menus

Cei de la Aerosmith sustin ca muzica nu va mai fi la fel

Componentii trupei Aerosmith sustin ca muzica a ajuns la “un final de epoca”. Acest fapt este cauzat de obiceiul de consum al fanilor.

“Nu se mai cumpara discuri. Fanii aleg o piesa, doua de pe net si-atat. Nici la concerte nu mai vin ca pe vremuri”, a spus Joe Perry, chitaristul trupei.

Steven Tyler a vorbit, la randul sau, despre colaborarea cu cu Julian, fiul lui John Lennon: “Eram intr-o dimineata intr-o camera de hotel din Los Angeles si cantam sub dus cu geamul deschis. La un moment dat aud: ‘Steven?’. Am raspuns imediat, aproape racnind: ‘Julian?’. Asa am ajuns la colaborarea de pe noul disc.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cei-de-la-aerosmith-sustin-ca-muzica-nu-va-mai-fi-la-fel/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19