Select your Top Menu from wp menus

Cei care au criticat mesajul Președintelui Republicii Moldova nu mai pot accesa profilul acestuia în facebook

Persoanele care au plasat mesaje critice sub o postare pe facebook, a președintelui Igor Dodon nu mai pot accesa profilul acestuia. Accesul a fost blocat spre seara zilei de azi, după ce pe profilul și pagina oficială a lui Dodon, a apărut un mesaj în care se spunea că „Noi, moldovenii, sîntem un popor ortodox. Bunicii şi străbunicii noştri au păstrat şi promovat această credinţă de secole. În prezent, se fac încercări de a ne ademeni cu noi învăţături false, cum ar fi liberalismul, toleranţa, egalitatea de gen. Se fac încercări de a ne impune să credem că credinţa noastră ortodoxă, valorile noastre familiale sînt nişte valori perimate şi depăşite. In pofida acestor provocări, poporul nostru, care a trecut prin toate încercările, va păstra credinţa care l-a ocrotit pe parcursul întregii noastre istorii.
Aduc cele mai bune gânduri tuturor credincioşilor ortodocşi din Moldova cu prilejul sărbătorii Duminica Triumfului Ortodoxiei. Vă doresc tuturor pace şi numai bine, iar celor care ţin post – tărie de spirit”

Ulterior mesajul a fost editat rămânând doar următorul conținut ” Cu prilejul sărbătorii Duminica Triumfului Ortodoxiei, am vizitat Mănăstirea „Sfîntul Gheorghe” din satul Zloţi, raionul Cimișlia.
Aduc cele mai bune gânduri tuturor credincioşilor ortodocşi din Moldova cu prilejul sărbătorii Duminica Triumfului Ortodoxiei. Vă doresc tuturor pace şi numai bine, iar celor care ţin post – tărie de spirit.”

Purtătorul de cuvânt al Președintelui, Ion Ceban a declarat citat de media din Chișinău că :” Din păcate, programul încărcat al Președintelui nu-i permite de fiecare dată să-și administreze personal pagina de Facebook și de această data, în textul postării, care nu a fost coordonat cu șeful statului, s-a strecurat o greșeală regretabilă din care cauză am retras teza care a lezat sentimentele mai multor grupuri disctincte din societate.
Aduc scuzele de rigoare celor care s-au simțit lezați de greșeala regretabilă care s-a strecurat în postare”

Totodată comentariile critice de pe pagina lui Igor Dodon au fost șterse, iar accesul spre profilul șefului statului a fost blocat persoanelor care au criticat mesajul inițial.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cei-care-au-criticat-mesajul-presedintelui-republicii-moldova-nu-mai-pot-accesa-profilul-acestuia-in-facebook/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19