Select your Top Menu from wp menus

CECER Orhei a satisfăcut o singură contestaţie din partea unui concurent electoral

Până la începutul săptămânii curente, Consiliul Electoral de Circumscripţie Electorală Raională (CECER) Orhei a emis 5 decizii pe marginea contestaţiilor diferitor concurenţi electorali.
Din contestaţiile depuse a fost admisa doar cea a BEPPEM-Iurie Leancă care a cerut repetarea procedurii de tragere la sorţi pentru înscrierea în buletinul de vot.
Printre contestaţiile respinse se numără cea a PSRM pe faptul că un membru al Consilului Electoral de Circumscripţie orăşeneasca Orhei nr.1 (CECEO Orhei) ar fi făcut agitaţie electorală. Aceasta contestaţie, cât şi cea a MSP Ravnopravie, care a pretins că drepturile de reprezentant al acestui concurent electoral ar fi încălcate de către CECEO Orhei, au fost respinse pe motiv că urmau să fie examinate de consiliul electoral orăşenesc.
Prin două decizii separate, CECER Orhei a respins şi contestaţiile depuse de câţiva candidaţi la funcţia de primar al satului Vîşcăuţi. Aceştia s-au plâns pe o postare pe reţeaua de socializare Odnoklassniki a unei angajate din cadrul Primăriei care le-ar fi afectat astfel reputaţia.CECER Orhei şi-a motivat decizia prin faptul că funcţionara respectivă nu are calitate de concurent electoral, reprezentant al concurentului sau membru al unui organ electoral, acţiunile căruia ar putea să cadă sub incidenţa Codului Electoral.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cecer-orhei-a-satisfacut-o-singura-contestatie-din-partea-unui-concurent-electoral/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19