Select your Top Menu from wp menus

CEC: La alegerile parlamentare , în circumscripțiile uninominale, ar putea fi cel mult 387 de candidați

Pînă la 4 ianuarie 2019, inclusiv, la consiliile electorale ale circumscripțiilor electorale uninominale au fost depuse 387 de cereri în vederea înregistrării grupurilor de inițiativă pentru susținerea candidaților la funcția de deputat în circumscripțiile uninominale.

Au fost înregistrate deja 348 grupuri de inițiativă, dintre care 131 au depus listele de subscripție și dosarele solicitate în vederea examinării înregistrării candidaților.

Pînă în prezent, în circumscripțiile uninominale au fost înregistrați 93 de concurenți electorali.

Amintim că ieri, 4 ianuarie 2019, a fost termenul limită de depunere a actelor pentru înregistrarea grupurilor de inițiativă în vederea susținerii candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova în cele 51 de circumscripții uninominale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cec-la-alegerile-parlamentare-in-circumscriptiile-uninominale-ar-putea-fi-cel-mult-387-de-candidati/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19