Select your Top Menu from wp menus

CEC a recepționat documentele privind înregistrarea unui candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova

Comisia Electorală Centrală a recepționat documentele și listele de subscripţie în vederea susținerii candidatei la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, desemnată de către de Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”.

În conformitate cu prevederile legale, verificarea documentelor și a listelor de subscripție urmează să fie realizată în decursul a 7 zile, după care CEC va decide înregistrarea sau neînregistrarea candidatului.

Până în prezent, CEC a înregistrat 3 concurenți electorali, iar alte 3 dosare se află în proces de examinare.

Pentru mai multe informații și detalii despre procesul de organizare și desfășurare a alegerilor accesați pagina www.cec.md la rubrica „Alegeri prezidențiale din 1 noiembrie 2020” sau la următorul link: https://bit.ly/35vQ4rz.

Termenul limită de colectare a semnăturilor susținătorilor candidaților la funcția de Președinte al Republicii Moldova și de depunere a documentelor pentru înregistrarea în calitate de concurent electoral este 1 octombrie curent.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cec-a-receptionat-documentele-privind-inregistrarea-unui-candidat-la-functia-de-presedinte-al-republicii-moldova-2/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19