Select your Top Menu from wp menus

Cea mai sexy femeie din Rusia a fost aleasa în Duma de Stat

Vedeta unui serial rusesc pentru tineri, Maria Kojevnikova, în vârstă de 27 de ani, a devenit deputat al Dumei de Stat a Rusiei (camera inferioară a parlamentului rus), din partea formaţiunii lui Vladimir Putin ‘Rusia Unită’, informează presa electronică rusească.

Kojevnikova, considerată cea mai sexy femeie din Rusia, este cunoscută nu doar pentru rolul studentei pe nume Alla din serialul „Univer”, dar şi pentru pictorialele sale incendiare din revistele pentru bărbaţi (printre altele a apărut în 2009 pe coperta Playboy, ediţia rusească), scrie evz.ro.

La începutul acestei veri, Maria Kojevnikova a încetat să mai filmeze pentru „Univer”, şi tot atunci a anunţat că se lansează în politică. După cum a declarat anterior, actriţa a ales calea politicii datorită poziţiei sale civice. Aceasta a menţionat că se va ocupa de problemele tinerilor, în special de problema locuinţelor şi de amplasarea în câmpul muncii a tinerilor specialişti.

sursa: evz.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cea-mai-sexy-femeie-din-rusia-a-fost-aleasa-in-duma-de-stat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19