Select your Top Menu from wp menus

Cea mai secreta rețetă din lume care aduce profit de miliarde de dolari

A fost păstrată cu sfințenie, departe de ochii celor mai agili spioni industriali, timp de 90 de ani. Însă după nouă decade, Coca Cola își asumă acest risc și e dispusă să expună seiful cu documentul pe care este scrisă rețeta ultra-secretă a faimoasei băuturi, într-un muzeu.

Formula, care a fost inventată în 1886, este păstrată într-o cutie de metal, care la rândul ei este închisă într-un seif ultrapăzit, care va fi expusă în această formă la Muzeul Coca-Cola din Atlanta, scrie libertatea.ro.

Însă rivalii companiei nu vor avea ocazia să afle rețeta băuturii deoarece bucata de hârtie pe care sunt scrise ingredientele nu va fi scoasă din cutia de metal.

Din 1925, documnetul a stat închis la Sun Trust Bank, o bancă din SUA, însă cu ocazia aniversării a 125 de ani de la fondarea Coca-Cola, cutia metalică unde se află acesta va fi trimisă la muzeul din Atlanta, al cărui seif are cromatica uneii cutii de Coca-Cola.

sursa: libertatea.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cea-mai-secreta-reteta-din-lume-care-aduce-profit-de-miliarde-de-dolari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19