Select your Top Menu from wp menus

Cea mai mare prezenţă la urne, în comuna Jora de Mijloc

Până la ora 13, la urnele de vot din cele 7 localităţi din republică,  unde azi au loc alegeri locale noi ale primarilor, s-au prezentat 125182 de alegători. Potrivit datelor CEC, rata de participare constituie peste 20% la Bălţi, iar în municipiul Chişinău – sub  20%.  Pentru validarea alegerilor, la urne trebuie să se prezinte o pătrime din numărul votanţilor din localitate.

În comparaţie cu alegerile locale din anii 2011 şi 2015, rata de participare este mai scăzută, estimează experții electorali.
În comuna Jora de Mijloc, care este una din cele 5  localităţi săteşti, unde au loc alegeri, se votează cel mai activ. Până la ora 13 aici au votat deja 35,48% din alegătorii înscriși în liste.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cea-mai-mare-prezenta-la-urne-in-comuna-jora-de-mijloc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19