Select your Top Menu from wp menus

Cea mai lungă zi de naștere. A fost sărbătorită timp de 46 de ore

Germanul Sven Hagemeier este singurul om din lume care și-a sărbătorit ziua de naștere timp de 46 de ore. Și nu este vorba doar de o petrecere prelungită, de a doua zi, ci de o aniversare de 46 de ore fără să treacă în ziua următoare.Conform www.guinnessworldrecords.com, Sven Hagemeier a reușit acest record schimbând fusurile orare. Astfel, de-a lungul a 46 de ore, el a călătorit din Auckland, Noua Zeelandă, spre Brisbane (Australia) și apoi spre Honolulu, în Hawaii.

Deși tot timpul pe drum, Sven Hagemeier, care împlinise 26 de ani, s-a delectat cu mâncarea din avion și s-a plimbat, timp de o oră și jumătate, cu taxiul, prin Auckland. Evident, cel mai interesant cadou pe care l-a primit de ziua lui a fost certificatul Guinness, pentru noul record stabilit, omologat oficial la 4 august 2015.

Aniversarea prelungită a germanului a depășit recordul similar al pakistanezului Nargis Bhimji. Acesta a reușit să-și prelungească ziua de naștere la 35 de ore și 25 de minute, zburând, în iunie 2008, din Karachi în Singapore și apoi în San Francisco.

sursa: stiri.tvr.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cea-mai-lunga-zi-de-nastere-a-fost-sarbatorita-timp-de-46-de-ore/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19