Select your Top Menu from wp menus

Cea mai bogata tara din lume in 2050. Nu va fi China. Si nici SUA

Daca va place sa cercetati mintea celor cu foarte multi bani atunci o privire aruncata peste „Wealth Report 2012” este necesara. Compilat de Citibank si firma de consultanta Knight Frank, raportul reprezinta o analiza bazata in mare parte pe interviuri cu bogatii planetei, adica persoane cu mai mult de 25 milioane dolari in active ce pot fi investite.

In urma raspunsurilor celor mai avuti oameni din lume, dar si a altor indicatori economici, a reiesit ca Singapore, un stat-oras insular din sud-estul Asiei, va fi cel mai bogat din lume pana in 2050.

Potrivit pronosticurilor Citibank, top 5 al celor mai bogate tari si regiuni din lume in 2050 arata in felul urmator:

1. Singapore

2. regiunea Hong Kong

3. Taiwan

4. Coreea de Sud

5. SUA

Intrebati care sunt „lucrurile lor preferate”, cei mai bogati oameni din India au raspuns masinile si gadget-urile, latino-americanii, calatoriile, iar africanii, safari.

Raspunsurile celor din Singapore: cartile si materialele de lectura.

sursa: incont.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cea-mai-bogata-tara-din-lume-in-2050-nu-va-fi-china-si-nici-sua/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19