Select your Top Menu from wp menus

Ce trebuie să facă Marina Tauber la Jora de Mijloc în următoarele trei săptămâni, la porunca lui Ilan Șor // VIDEO

Marina Tauber, vicepreședinta Partidului „Șor”, din primul tur fost aleasă  primară a comunei Jora de Mijloc. Într-un live din noaptea de ieri, postat cu acest prilej pe  Facebook, unde  câștigătorii  ciocnesc  șampania,  Ilan Șor (Shor) îî adresează subalternei pe linie de partid o primă poruncă – să întindă la Jora o masă sărbătorească, in următoarele trei săptămâni: 

„Eu promit că în următoarele trei săptămâni, deja Marina , în calitate de primar al Jorei de Mijloc, de fapt o obligăm să ne adune pe toți, să ne întindă  o masă și să ne felicite pe fiecare dintre noi. Marina, acesta este primul ordin din partea partidului, întâi masa, iar după asta ne apucăm de drumuri…” (video – de la min 2:15).

Candidata Partidului „Șor”a obținut la Jora de Mijloc 1048 de voturi. Candidata Partidului Democrat, Lucia Terenti,  a adunat 653 de voturi, iar candidatul socialiștilor, Serghei Morozan-15 voturi. 

Marina Tauber a fost președintă a Federației Moldovenești de Tenis, dar în septembrie 2017 a renunțat la această funcție si s-a dedicat totalmente acțiunilor politice. Numele Marinei Tauber figurează în raportul companiei Kroll referitor la furtul miliardului, ea fiind acționară a uneia dintre cele 3 bănci moldovenești falimentate. 

sursa: TV8


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ce-trebuie-sa-faca-marina-tauber-la-jora-de-mijloc-in-urmatoarele-trei-saptamani-la-porunca-lui-ilan-sor-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19