Select your Top Menu from wp menus

Ce spune Vaticanul despre Apocalipsa mayaşilor

Directorul Observatorului Vaticanului spune că Universul este în expansiune şi va atinge un punct critic, dar nu acum, ci peste miliarde de ani. Astronomul oficial al Vaticanului, reverendul Jose Funes, a asigurat oamenii că lumea nu se va sfârşi în 10 zile, în ciuda presupuselor predicţii mayaşe şi a isteriei create în jurul acestora.

Directorul Observatorului Vaticanului a scris în ziarul oficial al Vaticanului că „nici nu merită discutate scenariile Apocalipsei bazate pe calendarul mayaş”, care inundă, în acest moment, internetul, scrie Time, citat de RTV.net.

Universul este în expansiune, arată, însă, Funes, şi potrivit predicţiilor va atinge un punct critic la un moment dat, dar asta se va întâmpla peste miliarde de ani.

Plus că, adaugă astronomul, credinţa creştină spune că „moartea nu are niciodată ultimul cuvânt”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ce-spune-vaticanul-despre-apocalipsa-mayasilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19