Select your Top Menu from wp menus

Ce semnifică sechestrul pus pe activele deţinute de Vlad Plahotniuc în Olanda

Oamenii de afaceri Victor şi Viorel Ţopa au obținut dreptul la aplicarea măsurilor de asigurare asupra acțiunilor deținute de Vlad Plahotniuc în OTIV Prime Holding şi asupra mijloacelor financiare în băncile olandeze, înregistrate pe numele lui Plahotniuc ori OTIV.
Avocatul Paul Olden, partener al companiei juridice NautaDutilh din Olanda, susţine într-un interviu pentru Jurnal TV că de fapt valoarea prejudiciilor provocate este de circa 90 de milioane de euro şi că acestea au fost provocate în cadrul atacurilor de tip raider din anii 2010-2011 la Victoriabank, Banca de Economii şi compania de asigurări Asito.
În acelaşi timp un alt avocat, Timo S. Jansen, partener la firma Lexence, a emis unmemorandum în care explică natura și caracterul măsurilor de asigurare olandeze aplicate în general şi în mod special decizia Curții din Amsterdam. Potrivit avocatului, în Olanda orice parte/persoana care se declară a fi creditor poate solicita Curţii ca aceasta să acorde permisiunea de a aplica masuri de asigurare sau sechestre ale bunurilor aparținând debitorului.
OTIV Prime Holding este holdingul care înglobează mai multe companii controlate direct sau prin intermediul altor persoane de milionarul Vlad Plahotniuc. Compania OTIV Prime Financial şi-a schimbat denumirea în Generashion Financial BV în momentul în care a preluat 26.75% din acţiunile Victoriabank.

mai multe pe mold-street.com


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ce-senifica-sechestrul-pus-pe-activele-detinute-de-vlad-plahotniuc-in-olanda/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19