Select your Top Menu from wp menus

Ce secrete le-a dezvăluit Plahotniuc bloggerilor?

Ieri, cel mai controversat om de afaceri și politician din R. Moldova, Vlad Plahotniuc, a avut o întâlnire off-line cu bloggerii de la Chișinău.

Presa nu a avut acces la evenimentul organizat în clubul Drive, ”afacerea sa de suflet”, cum o numește prim-vicepreședintele Parlamentului, scrie union.md

De asemenea, participanții la off-line au fost rugați respectuos să țină limba după dinți și să nu povestească ce le-a spus ”păpușarul”..

Totuși, câteva lucruri bloggerii nu s-au putut abține să nu le dezvăluie.

Prima: Plahotniuc se autintitulează salvatorul democrației din R. Moldova.

Actualul vicepreședinte al PD, pretinde că datorită lui a avut loc schimbarea puterii de la Chișinău și asta pentru că grație lui Marian Lupu a părăsit Partidul Comuniștilor și a aderat la Partidul Democrat.

A doua: Plahotniuc va da lovitura de grație PCRM-ului

Proiectul de modernizare a Partidului Democrat va însemna moarte pentru Partidul Comuniștilor. Plahotniuc, cel care a fost numit responsabil de modernizarea PD, afirmă că intenționează să facă din PD un partid exclusiv de stânga, cu mai mulți lideri.

A treia: A intrat în politică pentru a-și apăra imaginea

Plahotniuc le-a mărturisit bloggerilor că decizia de a se implica în politică a luat-o după ce a început campania de discreditare a numelui lui.

De asemenea, el pretinde că este patriot,nu mai are afaceri în România și s-a ”împrietenit” cu inamicii săi.

sursa: union.md 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ce-secrete-le-a-dezvaluit-plahotniuc-bloggerilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19