Select your Top Menu from wp menus

Ce se întâmplă în aşternut pe parcursul unei vieţi: 480 de partide de sex şi 4.160 de săruturi

Patul nu este doar pentru somn şi sex. O demonstrează o statistică britanică ce a inventariat activităţile pe care o persoană le desfăşoară în pat, precum şi timpul alocat fiecăreia dintre ele.Într-un interval de zece ani, adică atât cât este păstrat de regulă un pat, dormim în el aproximativ doi ani şi opt luni, potrivit unei statistici realizate de un producător de paturi, Dreamland.

Pentru viaţa de cuplu, patul este ca un câmp de bătălie: îndrăgostiţii se iubesc, se ceartă, se sărută şi se îmbrăţişează în el. Conform unor statistici în intervalul de zece ani, un cuplu face sex de 480 de ori, se sărută de 4.160 de ori, se îmbrăţişează de 3.640 de ori şi se ceartă de 720 de ori. Cel mai frecvent motiv de ceartă în pat este acela că partenerul trage pătura pe partea lui de pat, lăsându-l pe celălalt dezvelit. Sforăitul, picioarele reci ale partenerului şi momentul în care este oprit televizorul sunt alte motive de dispută în pat.

Acestea sunt însă doar o parte dintre lucrurile pe care le facem în pat. În acelaşi interval de timp, citim în pat în jur de 240 de cărţi şi luăm micul dejun în el de 120 de ori. Într-un deceniu, ne uităm la televizor sau la DVD stând în pat nu mai puţin de 48 de zile, potrivit aceleiaşi statistici. O bună parte a activităţilor sociale se desfăşoară, de asemenea, în pat. Într-un deceniu, vorbim la telefon din pat, 38 de ore şi 50 de minute şi stăm pe reţelele sociale de tipul Facebook şi Twitter puţin peste 70 de zile. În zece ani, trimitem 4.160 de email-uri şi postăm 3.650 de mesaje pe Twitter.

sursa: unica.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ce-se-intampla-in-asternut-pe-parcursul-unei-vieti-480-de-partide-de-sex-si-4-160-de-saruturi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19