Select your Top Menu from wp menus

Ce se intampla atunci cand petrecem prea mult timp online. Rezultatele neasteptate ale unui studiu

O cercetare recenta demonstreaza care sunt efectele mai putin cunoscute ale timpului petrecut pe Internet.
Potrivit unui studiu realizat de Technology Policy Institute din Washington, fiecare ora petrecuta online inseamna 15 minute mai putin in care persoana respectiva munceste.
Si somnul este afectat. O ora pe Internet inseamna 7 minute de somn mai putin, dar si reducerea timpului petrecut cu prietenii, scrie Daily Mail.
Scott Wallsten, de la Technology Policy Institute, a analizat date furnizate de guvernul american despre activitatea online din perioada 2003-2011.
In total, angajatii pierd cate 8 zile de munca in fiecare luna.
Cercetarea arata de asemenea ca timpul petrecut online si numarul persoanelor care au aceasta activitate este in continua crestere.
In cazul tinerilor, cu cat stau mai mult online cu atat se reduce timpul acordat studiilor, precizeaza Wallsten.

sursa: stirileprotv.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ce-se-intampla-atunci-cand-petrecem-prea-mult-timp-online-rezultatele-neasteptate-ale-unui-studiu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19