Select your Top Menu from wp menus

Ce ne pregătește Guvernul Filat pentru anul 2013

Partidul Socialiștilor a dezvăluit astăzi conținutul a două documente pe care Guvernul le-ar ascunde de ochii lumii și chiar de deputații din AIE.

În acte sunt menționate toate angajamentele pe care Guvernul Filat și le-a asumat față de Fondul Monetar Internațional.

”Până la sfârșitul lunii iunie, Guvernul trebuie să vină cu o ratificare în bugetul de stat. Nu vor veni venituri de peste 600 mil de lei. Nu vor fi încasate 260 mil de granturi de la partenerii externi, ceea ce înseamnă pierderea încrederii în statul nostru, va crește taxa TVA, ce va duce direct la creșterea prețurilor pentru consumatori, va crește vârsta de pensionare, vor fi închise școli și primării, se va permite înregistrarea mașinilor care au 10-12 ani, astfel fiind distrusă ecologia…”, a declarat Zinaida Greceanîi.

Deputatul Igor Dodon a adăugat că statul planifică să scoată la privatizare în 2013 peste 60 de companii strategice din R. Moldova, printre care „Moldtelecom” și „Air Moldova”.

sursa:union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ce-ne-pregateste-guvernul-filat-pentru-anul-2013/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19