Select your Top Menu from wp menus

Ce fac elevii bulgari pentru a evita lucrările de control: 13 alerte cu bombă, lansate la Sofia

Treisprezece alerte false cu bombă, lansate de către elevi, au fost înregistrate începând de luni în mai multe licee din Sofia, a anunţat Ministerul de Interne miercuri.
Şcoala evreiască a fost ultima vizată de acest val de alerte cu bombă, dar „niciun exploziv nu a fost găsit”, potrivit ministerului.

Numai luni, nouă şcoli de elită din capitala bulgară au fost închise din cauza unor asemenea alerte. Marţi, altele trei au fost închise.

Poliţia a anunţat că a reţinut 12 adolescenţi cu vârste cuprinse între 14 şi 15 ani.

Familiile a cinci dintre ei vor trebui să plătească o amendă cuprinsă între 10.000 şi 20.000 de leva (între cinci şi zece mii de euro), a anunţat Violeta Alandjiyska, o purtătoare de cuvânt a conducerii poliţiei.

Alerte false cu bombă din şcolile bulgare intervin în general spre sfârşitul trimestrului, elevii sperând să evite astfel lucrări de control. Cu toate că niciun dispozitiv nu a fost găsit, şcoala rămâne închisă timp de 24 de ore.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ce-fac-elevii-bulgari-pentru-a-evita-lucrarile-de-control-13-alerte-cu-bomba-lansate-la-sofia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19