Select your Top Menu from wp menus

Ce conțin deciziile aprobate în ședința CO Orhei

În scurta ședință extraordinară a Consiliului Orășenesc Orhei din săptămâna trecută au fost aprobate 3 decizii de ordin patrimonial-financiar.Una din ele prevede acceptarea documentației de proiect pentru renovarea clădirii Liceului ”Ion Luca Caragiale” din Orhei.

Renovarea se va face din bugetul de stat, potrivit unei scrisori a Ministerului Educației care a fost adresată autorităților orășenești încă la mijlocul lunii decembrie trecut.
Ministerul cerea adoptarea unei decizii a Consiliului Orășenesc, astfel încât să poată fi aprobată și o Hotărâre de Guvern, fără de care nu pot începe lucrările de renovare.
Printr-o altă decizie a fost aprobată restituirea sumei de 150 de mii de lei unei societăți comerciale, ca urmare a anulării unei  licitația din 2014, în rezultatul căreia compania a primit un teren de 0,8 ha vizavi de Gara Auto din Orhei. Decizia de anulare a licitației a fost luată încă vara trecută. De atunci, compania  s-a adresat şi  în instanța de judecată.
Încă o decizie , votată în ședința CO din săptămâna trecută are la bază adresarea administrației Î.M ”Hotelul Codru”, de a  aproba organizarea licitaţiei  de dare în arendă a încăperilor neutilizate din Hotel.

Amintim că inițial pe ordinea de zi figura doar un singur proiect de decizie – cel privind Liceul Caragiale din Orhei, celelalte două chestiuni fiind înaintate spre examinare chiar în ședința CO Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ce-contin-deciziile-aprobate-in-sedinta-co-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19