Select your Top Menu from wp menus

Ce castel luxos! E al lui Dumitru Pulbere, fost presedinte CC?

Astăzi, pe reţelele de socializare a fost postată o imagine cu un castel luxos, despre care internauţii susţin că ar aparţine fostului preşedinte al Curţii Constituţionale, Dumitru Pulbere, actualmente simplu judecător în cadrul respectivei instituţii,  scrie 24 H.md. Nu băgăm mâna în foc pentru autenticitatea informaţiei, dar nici nu o excludem, ţinând cont de legăturile intime ale fostului şef de la CC cu fosta putere comunistă.

Judecătorii Curţii Constituţionale au decis, în luna septembrie a anului trecut, în cadrul unei şedinţe de urgenţă, să-i acorde vot de neîcredere preşedintelui Curţii Constituţionale, Dumitru Pulbere, pentru declaraţiile politice ale acestuia. Ulterior, acesta a fost înlocuit cu fostul ministru al Justiţiei, Alexandru Tănase.

Singurii care i-au luat apărarea fostului preşedinte al Curţii au fost deputaţii PCRM din Parlamentul de la Chişinău. În opinia deputatului PCRM, Artur Reşetnicov, demiterea lui Dumitru Pulbere din funcţia de preşedinte al Curţii Constituţionale ar fi o dovadă a „uzurpării puterii în stat” şi o „imixtiune a politicului în activitatea Curţii”. „Alianţa s-a transformat într-o grupare criminală care îi elimină pe cei care le stau în cale”, a declarat Reşetnicov pentru ProTV Chişinău.

sursa: 24 H.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ce-castel-luxos-e-al-lui-dumitru-pulbere-fost-presedinte-cc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19