Select your Top Menu from wp menus

Ce ascund nişte „Coapse tunet”? A mers cu un TV maaare, sub fustă

Imaginaţia hoţilor pare să nu mai aibă limite. Mai ales atunci când eşti femeie şi porţi fuste largi, lucrurile îţi par tot mai simple. O româncă a fost prinsă după ce a ieşit dintr-un magazin şi avea ascuns sub fustă un televizor color cu diagonala de un metru.
Incidentul a avut loc la Oslo, în Norvegia, iar femeia a fost arestată, informează în ediţia electronică de marţi Daily Mail, citata de antena3.ro .
Hoaţa era împreună cu prietenul ei şi a reuşit să meargă cu televizorul prins între pulpe până la staţia de autobuz din apropiere. Un angajat al magazinului a alertat poliţia, care a arestat-o la bordul autobuzului.
Aparatul, cu diagonala de 42 de inch (106,68 centimetri), valorează 3.800 de euro.
Femeia şi însoţitorul ei sunt români, iar ea le-a spus poliţiştilor că are „muşchii de la picioare foarte puternici”.
„Nu este un lucru neobişnuit ca hoţii să pună câte ceva sub fuste şi pulovere largi. Dar noi ne-am întrebat iniţial dacă este posibil, iar ulterior am încercat acest lucru la comisariatul de poliţie cu o femeie poliţist. Este greu, dar nu imposibil”, a declarat Tor Grottom, la sediul Poliţiei Oslo.
Femeia, căreia un norvegian i-a dat numele de „Coapse Tunet” la o emisiune a unui post de radio, are 31 de ani şi se află în continuare în custodia poliţiei. Acest furt este cel mai „ciudat” înregistrat în Scandinavia în ultimii zece ani.

sursa: antena3.ro .


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ce-ascund-niste-coapse-tunet-a-mers-cu-un-tv-cu-diagonala-de-1-m-dosit-sub-fusta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19