Select your Top Menu from wp menus

CE a acordat peste 100 de milioane de euro pentru modernizarea sistemului energetic al Republicii Moldova

Comisia Europeană a acordat Republicii Moldova peste 100 de milioane de euro pentru modernizarea sistemului energetic, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, ministrul economiei de la Chişinău, Valeriu Lazăr.

La această sumă se adaugă şi granturi sau credite din partea statelor membre ale UE, în special a Suediei, precum şi a Băncii Mondiale, a declarat Lazăr.

Şeful Delegaţiei UE la Chişinău Pirkka Tapiola a precizat că Republica Moldova este vecinul UE care primeşte cele mai multe resurse financiare pe locuitor, aceasta fiind de 100-130 de milioane de euro anual, ceea ce reprezintă aproximativ 40 de euro pentru fiecare locuitor.

sursa: agerpres.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ce-a-acordat-peste-100-de-milioane-de-euro-pentru-modernizarea-sistemului-energetic-al-republicii-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19